Тя изрази мнение, че правосъдният министър е бил изпързалян. Това, което

...
Тя изрази мнение, че правосъдният министър е бил изпързалян. Това, което
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Проблемът на Сарафов и сегашния ВСС е репутацията

Тя изрази мнение, че правосъдният министър е бил изпързалян.

 

„ Това, което се пробват да избавят е безусловно ненужно и на вятъра. Сарафов бе определен бързо, с цел да изпреварят някого. Хубаво е правосъдният министър да си направи сметката, с цел да бъде навреме осведомен при последващи сходни неща. Министърът на правораздаването бе изпързалян ", акцентира Дончева.

 

Според нея това, което интересува хората, държащи конците на Сарафов, е той да се намести на стола на Гешев.

 

" Тези, които желаят да вършат правосъдната промяна, би трябвало да се откажат от концепцията, че смеят Висш съдебен съвет, откакто трансформират Конституцията. Защото смяната на конституция е бъдещо нестабилно събитие ", означи водачът на " Движение 21 ".

 

Тя изрази мнение, че в случай че ПП-ДБ не желаят Борисов да управлява Висш съдебен съвет, би трябвало да провеждат избора за нов Висш съдебен съвет и да се постараят да си намерят 2/3 болшинство.

 

„ Иван Гешев беше неприятно селекциониран. Той обслужваше доста скрупульозно и от сърце тези, които го назначиха. Делата „ на трупчета “, които опита да съживи, не могат да му свършат работа, тъй като постоянно остава да виси огромната въпросителна – за какво в този момент? “, посочи Дончева.

 

Тя посочи, че когато човек се занимава с политика той би следвало да знае, че може да бъде предаден.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР